Kontakt

Leirvåg Kompetanse

Leirvåg kompetanse er et enkeltmannsforetak med tilhørighet i Bergen. Det er eid av Jens Leirvåg som er sykepleier og ambulansearbeider, og har en pedagogisk utdanning fra høyskolen i Bergen. Han har jobbet ved medisinsk nødtelefon (AMK) og ambulansetjenesten i Helse-Bergen i flere år men jobber nå som fagkonsulent ved NKLM der han jobber med utvikling av nettbaserte kurs i akuttmedisin for legevaktspersonell.

I tillegg til flere akuttmedisinske kurs har Leirvåg forskjellige instruktørkurs innenfor førstehjelp. Det finnes ingen nasjonale krav til førstehjelpsinstruktører idag noe som medfører stor variasjon på kvaliteten av instruktører. Dette vil nok endre seg innen få år. Det er opptil de firma og organisasjoner som selger kurs å godkjenne instruktørene sine, basert på egen opplæring. Noen få spesifikke kursoppsett er definert av Norsk førstehjelpsråd og hvor de stiller krav til at man har instruktørkurs i kursoppsettet.
Leirvåg kompetanse anbefaler på det sterkeste å velge aktører hvor instruktørene har relevant arbeidserfaring  innen akuttmedisin, samt instruktør/pedagogisk utdanning.

Leirvåg Kompetanse holder forskjellige kurs gjennom året og de varierer fra basale hjerte-lungerednignskurs til mer tilrettelagte kurs som feks «Førstehjelp utenfor allfarvei» og hjertestarter-kurs. Ved behov leies det inn ekstra instruktører som da alle jobber til daglig innen akuttmedisin. Leirvåg Kompetanse er svært bevisst på å sikre at instruktørene har faglig tyngde samt erfaring med akutt dårlige pasienter. Og ikke minst er flinke å undervise.

Ettersom Leirvåg Kompetanse er et lite firma, utkonkureres andre aktører på pris og tilgjengelighet. Vi kan stille på relativt kort varsel, så ta gjerne kontakt på epost eller telefon for mer informasjon.

Leirvåg Kompetanse kommer i din bedrifts lokaler og holder kurs. Dere trenger sitteplasser, gulvplass til øvelsene samt en projektor. Har dere ikke projektor, gi beskjed ved bestilling.

Mangler dere egnede kurslokaler kan Leirvåg kompetanse være behjelpelig med dette i Fana-området.

Kontaktinformasjon:
Leirvåg Kompetanse
Kismulvegen 102
5229 Kalandseidet

Epost: post@forstehjelp.info
Tlf: 99 38 01 95

firmalogo_ny

Kontaktskjema:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *