Hei

Velkommen til Leirvåg Kompetanses gratis oppslagsverk i førstehjelp. Her finner du generell informasjon samt du kan bestille førstehjelpskurs.

For å være god i førstehjelp bør du trene minst en gang i året. Det er noe som bør sitte i fingrene og gå automatisk dersom det skjer en akutt situasjon. Desverre viser det seg at svært mange ikke vet hva de skal gjøre ved en ulykke eller akutt sykdom. Selv om de gjerne er helseutdannet. Mange vegrer seg også for å gå inn i situasjonene.

Det er så lite som skal til for å redde et liv - Du må bare vite hva...

Ta derfor ansvar, lær deg førstehjelp! Du vet aldri når du får bruk for det. Men det nytter ikke å bare lese! Du må trene! Ta derfor et førstehjelpskurs der du bor! Selv selger jeg kurs i Hordaland:
Les om kurs her

Litt om Leirvåg Kompetanse (tidl Augestad Kompetanse):

Leirvåg kompetanse er et enkeltmannsforetak i Bergen eid av Jens Leirvåg. Han er sykepleier og jobber ved medisinsk nødtelefon og ambulansetjenesten i Helse-Bergen. Han har i tillegg til sykepleierutdanningen gått en rekke akuttmedisinske kurs og undervisningskurs i førstehjelp. Dersom Jens ikke kan undervise på din ønskede dato brukes kvalifiserte instruktører som jobber i ambulansetjenesten.

Leirvåg Kompetanse holder forskjellige kurs gjennom året og de varierer fra basale hjerte-lungerednignskurs til mer tilrettelagte kurs som feks "Førstehjelp utenfor allfarvei" og hjertestarter-kurs. Jeg holder også førstehjelpskurs for kajakkpadlere og har laget et eget opplegg rundt det.

Siden Leirvåg Kompetanse er et lite firma, utkonkurerer jeg mange andre aktører på pris og tilgjengelighet. Jeg kan stille på relativt kort varsel, så ta gjerne kontakt på epost post@forstehjelp.info eller telefon 99380195 for mer informasjon.

.

Lykke til med lesingen og bestill gjerne et førstehjelpskurs for din bedrift!

Med vennlig hilsen
Jens Leirvåg

 

 

Jeg er medeier i et lite firma som arrangerer turer og kurs i høyfjellet. Sjekk ut sidene for mer informasjon.
Les mer: Breogfjell - Fjellopplevelser

 

SPØRSMÅL?
Gi gjerne tilbakemelding på sidene, særlig om du ser noen feil! Jeg er ikke lege og kan dermed ikke svare på spørsmål angående din helse. Disse sidene er bare til informasjon om generell førstehjelp og jeg fraskriver meg alt ansvar om du skulle gjøre noe feil under utøvende førstehjelp.

Jeg anbefaler alle å ta et førstehjelpskurs. Klikk for mer info:

Noen kommentarer? Send en melding her:

Navn

Epost

Melding:


 

 

 

 

 

 

 

Vennligst spør om lov før du bruker bilder, illustrasjoner og film fra www.forstehjelp.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er lokalisert i Bergen og selger primært kurs i Hordaland.


FØRSTEHJELPSKURS  - LEIRVÅG KOMPETANSE - post@forstehjelp.info - www.forstehjelp.info